Polcz-Csiszár Katalin és kislánya

Polcz-Csiszár Katalin vagyok, a képen a nagyobbik “kislányom” és én. Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai karán végeztem több mint 10 éve, valamint közoktatás vezetői szakvizsgám is van. A Csupacsoda Óvoda vezetőjeként elmondhatom, hogy egyetlen dolog motivál, az, hogy a hozzánk járó gyermekek harmonikus fejlődéséhez és kiegyensúlyozottságához megteremtsük az ideális feltételeket. Legyenek boldogok egészségesek és önmaguk, ez a legfontosabb.


hargitai

„Csak anyanyelvemen lehetek igazán én. … Itt a fogalmak s azok jelei végzetesen, elválaszthatatlanul összeolvadnak.” (Kosztolányi Dezső)

Hargitai Katalin vagyok. (Gyógypedagógus, logopédus, speciális pedagógia szakos tanár.) Több mint 30 éve foglalkozom a beszélt és írott anyanyelv elsajátításának törvényszerűségeivel, módszereivel, szenzitív életszakaszaival, valamint a tanítás-tanulás tipikus és atipikus folyamataival, és több mint 30 éve tanítok gyerekeket beszélni, olvasni, írni, számolni. A gyermeknek joga van megtanulni mindezt. A felnőttek felelőssége, hogy élhet-e, tud-e élni ezzel a jogával.

 


orsi

Bogoly Orsolya vagyok. Az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolai karán végeztem óvodapedagógusként 2004-ben,  azóta óvónőként foglalkozom a rám bízott gyermekekkel. 2010-ben közoktatás vezetői szakvizsgát szereztem. A gyermekek őszintesége, az újra való rácsodálkozásuk, fantáziájuk, és az, hogy minden gyermek egy egyéniség teszik számomra vonzóvá az óvodapedagógusi pályát. Nincs olyan nap, hogy ne tanulnánk egymástól valami újat.